miercuri, 29 aprilie 2020

Fursecuri cu stafide


Încă o rețetă, azi, foarte rapidă și ușor de făcut. Dacă nu vreți să utilizați poșul când formați biscuiții și vă ajutați de o linguriță, această rețetă poate fi realizată chiar de copii, sau măcar cu ajutorul lor.

Ingrediente
- 4 ouă
- 250 grame zahăr
- 250 ml ulei
- 450 grame făină
- 1 fiolă esență de vanilie

Amestecăm zahărul cu ouăle, le batem spumă


Adăugăm uleiul, puțin câte puțin, apoi făina. Amestecăm cu o spatulă. Adăugăm și esența de vanilie.


Cam asta e tot. Compoziția o punem într-un poș, sau, cum spuneam, cu ajutorul unei lingurițe (două, dacă știți șmecheria) și formăm fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dacă dorim, adăugăm câteva stafide deasupra. 



Introducem la cuptorul încins la 170C pentru aproximativ 10 minute.


Le păstrăm în cutii închise ermetic. Sunt minunate la cafea, ceai, lapte... sau pur și simplu ca gustarică. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu