miercuri, 1 mai 2013

Chec aperitiv cu ton/Tuna cake

Astazi va prezint un chec cu ton(poate fi facut si cu somon), usor de facut si gustos,ce poate sta foarte bine pe masa voastra si intr-un cadru festiv. Poate chiar acum,de Paste,daca nu aveti chef/timp sa faceti drob,sau vreti sa mai schimbati meniul clasic. E bun si cald,si rece,poate fi luat si la pachetel(stiu eu un baietel foarte incantat de pachetelul lui  :D ). Mie nu imi mai ramane decat sa va dau reteta si sa va urez pofta buna!:)

Today on the menu we have a delicious tuna cake, as always very easy to make. :)) It can easily be served with a special occasion, or with no occasion whatsoever.:)),and goes well with salmon,also. All that's left for me to do is to give you the recipe and wish you Bon Appetit!:)

 
Ingrediente:
-3 oua
-150 grame faina
-250 ml lapte
-150 grame cascaval ras
-30 grame ciuperci
-1 cutie ton natur
-1 plic drojdie
-masline
-sare,piper
Ingredients :
-3 eggs
-150 grams flour
-250 ml milk
-150 grams grated cheese
-30 grams mushrooms
-1 can tuna in water
-1 sachet dry yeast
-olives
-salt,pepper
 
 
Incalzim cuptorul la 220C. Zdrobim tonul cu o furculita. Intr-un vas amestecam ouale si laptele. Adaugam faina si drojdia, apoi cascavalul ras, ciupercile si tonul. Adaugam cateva masline taiate feliute. Saram,daca e nevoie. Turnam amestecul intr-o tava de cozonac  unsa cu unt pentru 45 de minute. E gata cand trece testul scobitorii. Servim cald.
We heat the oven to 220C. We crush the tuna with a fork. In a large bowl we mix the eggs and the milk. We add the flour and the yeast, then the grated cheese, the mushrooms and the tuna. We add some sliced olives. We add salt, if necessary. We pour the batter in a greased pan and bake for 45 minutes. It’s ready when it passes the toothpick test. We serve warm.