marți, 3 septembrie 2013

Rulouri de friganele

Daca v-ati plictisit(ca si cum!:)) )de varianta clasica de friganele, va puteti juca un pic si puteti obtine niste rulouri de toata frumusetea si..gustatenia!:D
In plus, daca faceti rulouri, doar n-o sa le lasati goale,nu?Puneti si umplutura preferata, si sa vedem dupa aia cine e cel mai fericit gustator de friganele din lume..:)
Eu am folosit o crema de branza(ca cea de la carrot cake-branza Philadelphia, zahar pudra, plus arome,daca preferati-coaja sau esenta de portocale, lamaie,etc) dar voi le puteti umple cu ce va pofteste inima. Spor la treaba!:)

 
Pentru a obtine frumuselele astea, taiem marginile de la un toast alb, intindem miezul putin cu un facalet, pana obtinem o "foita" de paine plata , le rulam cu ce vrem noi inauntru-crema de branza in cazul meu-,apoi le dam prin ou batut si hop in tigaie cu ele, unde le prajim pe toate partile pana devin aurii! Le trecem prin zahar tos si le servim calde, aburinde, sa ne innebuneasca papilele gustative!:)