vineri, 22 martie 2013

Crema de branza cu bacon si ardei copt/Bacon grilled pepper cream cheese


Atentie ! Produsul care urmeaza poate (si va)da dependenta ! Va rugam sa il tineti departe de gurile pofticioase daca doriti sa apucati sa gustati si a doua zi! Macar voi,eu nu am reusit ! De abia am apucat sa fac 2-3 poze,ca s-a si terminat…Dar nu-i bai,ca se face usor,asa ca operatiunea  « crema de branza bestiala » revine in curand pe micile ecrane.Si marile burti.

Deci : se iau 200 de grame de crema de branza naturala(puteti folosi Philadelphia daca doriti,e foarte buna). Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore.Sau una,daca nu aveti rabdare atat.Cat sa nu mai fie asa teapana. Cat timp ea se obisnuieste cu atmosfera se prajeste niste bacon.Mult.Putin.Cum va place.Eu am prajit 4 felii,ca le-am mai facut de rusine si v-am spus ca sunt amarate. Patru. Sa fie. Se scurge baconul de surplusul de ulei, se inlatura soricul ala atos si se taie bucatele mici. Se coace un ardei mai plinut.Asta ca sa nu ii zic gras,ca poate il deranjeaza.(I know I would). Se impreuneaza intr-un scop nobil crema de branza, baconul prajit cel maruntel si cam jumatate din ardeiul supraponderal,sa zicem, pe taramul cel fara de intoarcere al unui blender. Li se amesteca gandurile pana se omogenizeaza si nu isi mai aminteste nimeni ce a fost initial. Acum toti reprezinta o mare si compacta familie. Familia « crema de branza cu bacon si ardei copt ». Se consuma moderat(daca se reuseste) sau in forta(daca va place sa traiti viata cu pasiune :D ). Se pomeneste blogul subsemnatei si prietenilor,rudelor pana in gradul III si vecinilor. Atat.

 

Attention! The following product can (and will) create addiction. Please keep away from greedy mouths if you want to taste it the next day, also. I couldn’t. I could barely take 2-3 pictures, and it was already over…But it’s cool, it’s easy to make, so operation “coolest cream cheese ever” will be back soon.
So: one takes 200 grams of cream cheese (Philadelphia would be just fine). One lets it get used to the room temperature for 2 or 3 hours. Or less, if you’re eager to eat it faster.:)) Meantime, one fries some bacon in a pan. 4 slices will do. Or 2, if they are not as thin as mine. Cut them into small bites after removing the rind. One grills a bell pepper. One mixes the 3 simple but delicious ingredients with the loving help of a blender. One enjoys the mega uber tasty cream cheese that has just been created. One recommends this blog to his/her neighbors, relatives and friends. That’s all,folks! ;)
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu