Atentie !
Produsul care urmeaza poate (si va)da dependenta ! Va rugam sa il tineti departe de gurile pofticioase daca doriti sa
apucati sa gustati si a doua zi! Macar voi,eu nu am reusit ! De abia am
apucat sa fac 2-3 poze,ca s-a si terminat…Dar nu-i bai,ca se face usor,asa ca
operatiunea « crema de branza
bestiala » revine in curand pe micile ecrane.Si marile burti.
Deci : se iau 200 de grame de crema de
branza naturala(puteti folosi Philadelphia daca doriti,e foarte buna). Se lasa
la temperatura camerei 2-3 ore.Sau una,daca nu aveti rabdare atat.Cat sa nu mai
fie asa teapana. Cat timp ea se obisnuieste cu atmosfera se prajeste niste
bacon.Mult.Putin.Cum va place.Eu am prajit 4 felii,ca le-am mai facut de rusine
si v-am spus ca sunt amarate. Patru. Sa fie. Se scurge baconul de surplusul de
ulei, se inlatura soricul ala atos si se taie bucatele mici. Se coace un ardei
mai plinut.Asta ca sa nu ii zic gras,ca poate il deranjeaza.(I know I would).
Se impreuneaza intr-un scop nobil crema de branza, baconul prajit cel maruntel
si cam jumatate din ardeiul supraponderal,sa zicem, pe taramul cel fara de
intoarcere al unui blender. Li se amesteca gandurile pana se omogenizeaza si nu
isi mai aminteste nimeni ce a fost initial. Acum toti reprezinta o mare si
compacta familie. Familia « crema de branza cu bacon si ardei copt ».
Se consuma moderat(daca se reuseste) sau in forta(daca va place sa traiti viata
cu pasiune :D ). Se pomeneste blogul subsemnatei si prietenilor,rudelor
pana in gradul III si vecinilor. Atat.
Attention! The
following product can (and will) create addiction. Please keep away from greedy
mouths if you want to taste it the next day, also. I couldn’t. I could barely
take 2-3 pictures, and it was already over…But it’s cool, it’s easy to make, so
operation “coolest cream cheese ever” will be back soon.
So: one takes 200
grams of cream cheese (Philadelphia would be just fine). One lets it get used
to the room temperature for 2 or 3 hours. Or less, if you’re eager to eat it
faster.:)) Meantime, one fries some bacon in a pan. 4 slices will do. Or 2, if
they are not as thin as mine. Cut them into small bites after removing the
rind. One grills a bell pepper. One mixes the 3 simple but delicious ingredients
with the loving help of a blender. One enjoys the mega uber tasty cream cheese
that has just been created. One recommends this blog to his/her neighbors,
relatives and friends. That’s all,folks! ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu