joi, 12 septembrie 2013

Biscuiti cu rozmarin

Biscuitii sarati reprezinta raspunsul la multe intrebari foarte importante pentru mine: ce sa-i mai dau lui Razvan la pachet?Ce sa mai rontaim dimineata, la pranz si seara?(copii, rontatitul intre mese duce la obezitate ;) )Ce reteta buna sa mai pun pe blog?;) Si iaca-asa sar ei, biscuitii astia, in evidenta. Si bine fac. Sunt foarte gustosi, spornici siii..gratiedatoritamultumita stampilutei mele(multumesc Edith pentru inspiratie) :D-sunt si frumosi.Pofta buna sa aveti!

Ingrediente:
-180 gr faina
-70 gr unt sarat
-45 ml ulei de masline
-1/4 lingurita sare
-50 gr parmezan
-1 ou
-1 lingurita rozmarin uscat
-1 lingurita cimbru uscat
Punem  parmezanul ras, ierburile, sarea ,untul, uleiul de masline si oul intr-un bol si amestecam pana ce obtinem o crema.
Adaugam faina toata deodata. Amestecam pana omogenizam, dar nu exageram. Incalzim cuptorul la 190C . Luam cu lingura compozitie si formam gramajoare pe care le tasam cu o lingura(eu am folosit stampila de biscuiti)
 
 
 
Presaram putin rozmarin si sare mare peste ei(pe care le apasam incetisor cu mana sa intre in compozitie) si bagam la cuptor pentru 15 minute. Ii lasam sa se raceasca si apoi ii atacam frontal. J
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu