miercuri, 29 mai 2013

Oreo Cheesecake

The one. The only. THE Oreo Cheesecake. Mama si tatal cheesecake-urilor.Combinatia suprema. Ah...imi vine sa zic si "nebunia lu' Salam"..dar n-ar fi deloc potrivit.Deloc.Asa ca nu zic. Dar sincer, ar fi maare pacat sa nu incercati acest desert. E cazut din cer. Jur. Singura problema e ca nu o sa va mai puteti opri din..gustat.:)) Dar pana la urma..o viata avem,nu? ;)

Si,ca sa fie treaba si mai si, se face super simplu. Timpul de asteptare ar fi o chestiune delicata, dar puteti sa il faceti seara tarziu si sa fugiti repede-repede la culcare. O sa vedeti,o sa asteptati dimineata mai ceva ca pe 25 decembrie!:)) Macar aici aveti ceva bun garantat!:))

Gata, sa purcedem la reteta. Astept poze,sa stiti!Gatiti,pozati,trimiteti! Si..bine...cu placere!:))

 
Ingrediente:
-500 grame crema de branza(eu mereu folosesc Philadelphia)
-1/2 lingurita esenta vanilie
-1/2 cana zahar
-1/2 cana smantana frisca
-1/4 cana lapte
-2 oua
-200 grame biscuiti Oreo maruntiti si asezati intr-o tava –pentru blat
-3/4 cana  Oreo maruntiti separat
Incalzim cuptorul la 160C. Intr-un vas mare, mixam crema de branza pana e fina si pufoasa. Adaugam treptat vanilia, zaharul, laptele si smantana pentru frisca. Adaugam ouale unul cate unul. Omogenizam.
 
 
Adaugam jumatate de cana de Oreo maruntiti. Turnam amestecul peste blat. Presaram restul de Oreo maruntiti peste.Coacem 35-40 de minute sau pana ce e aproape gata centrul cheesecake-ului.
 
 
 
Racim si bagam la frigider pentru minim 4 ore. Cel mai bine ar fi sa lasam peste noapte. Feliem si…eh..va dati voi seama ce e de facut dupa !:))
 
 
 
 
 

Un comentariu:

  1. Gata,s-a marcat,s-a salvat....ladies and gentlemen, we have a winner!!! dar nu cred ca o sa-l fac prea curand, ca e ucigas rau de tot....:(

    RăspundețiȘtergere