marți, 12 mai 2020

Ciocănele crocante la cuptor


Astăzi nu aveam deloc chef să stau mult în bucătărie, dar de mâncat tot trebuia să mâncăm, așa că am căutat o soluție rapidă și fără mari bătăi de cap. Am găsit-o pe blogul Laurei Adamache, și am rezolvat problema cât se poate de eficient.

Ingrediente :
- 6-8 ciocănele de pui
- 1 ou
- 30 ml lapte
- 50 grame pesmet
- 50 grame parmezan ras
- sare, piper după gust
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță boia

Batem ouăle cu laptele într-un bol, iar în altul amestecăm parmezanul, pesmetul, sarea, piperul, oregano și boiaua.



Dăm ciocănelele prin amestecul de ou, apoi prin cel de pesmet, și le punem într-o tavă, apoi le ungem cu puțin ulei. 


 Băgăm la cuptorul încins la 180C și le lăsăm 30-45 minute, până sunt rumene și frumoase. Gata și prânzul! Noi am servit cu legume trase la tigaie, cu praf de usturoi și susan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu