Bun pentru amatorii de ciocolata(eu am doi in casa si amandoi au fost satisfacuti) dar nu numai. Si de-om pune si o inghetata de vanilie langa,atunci sa te tii!
Tineti minte reteta asta pentru cand va treziti cu musafiri din scurt si nu aveti nimic dulce prin casa!:)
Ingrediente:
-4 oua
-75 grame zahar
-55 grame pudra de migdale
-30 grame faina
-100 grame unt
-100 grame ciocolata
Incalzim cuptorul la 200C. Ungem cu unt si
dam cu faina formele. (4 la numar)
Intr-un bol, amestecam cu telul(sau mixerul) ouale cu
zaharul pana ce se albesc. Adaugam pudra de migdale si faina, amestecam iar.
Topim ciocolata cu untul.
Turnam peste faina.
Amestecam si turnam in forme.
Bagam la cuptor. Lasam 10-12
minute.
Scoatem usor din forme. Servim cald, cu inghetata,de preferat.Yum yum
yumminess!