Azi scriu repede, repejor despre încă o rețetă care poate fi făcută de copii, sub supravegherea adulților, desigur. O rețetă ușoară și gustoasă, pe care o pot face într-o după - amiază, iar seara, cu un pahar cu lapte, au cina asigurată.
Ingrediente :
- 250 grame făină
- 80 grame zahăr
- 2 lingurițe praf de copt
- 1 praf de sare
- 2 banane coapte bine
- 85 grame unt topit
- 2 linguri lapte
- 2 ouă
Încălzim cuptorul la 165C. Amestecăm 150 grame făină cu zahărul, praful de copt și sarea.
Amestecăm bine până obținem o pastă omogenă. Adăugăm ouăle (bătute puțin) și restul de făină (100 grame)
Amestecăm până omogenizăm.
Turnăm intr-o formă unsă cu unt.
Băgăm la cuptor pentru 50-60 minute.