joi, 21 noiembrie 2013

Macarons cu gust de vata de zahar

Astazi ne aducem aminte de copilarie, de gustul de vata de zahar pe care o mancam atunci cand mergeam in Oraselul Copiilor, de iarna, de bucurii, de cadouri...
Treaba frumoasa cu macarons este ca daca ai reteta buna pentru cochilii(si eu o am :D ) e doar o chestie de umplutura...Poate fi dulce, poate fi sarata, poate fi ceva simplu,ca o crema de ciocolata,de exemplu,sau ceva mai complicat, insa important este sa fie :)) Posibilitatile sunt nelimitate, diferenta o face placerea fiecaruia. Si placerea mea a fost de data asta sa le fac de vata de zahar, bineinteles la rugamintile lui Razvan, care deja mi-a dat lista cu ce vrea in continuare in macarons(asteptati-va la macarons cu speculoos, cu fistic, si ceva sarat,chiar daca eu nu sunt mare fan)



 
 
 
Reteta de macarons e aceeasi, o puteti vedea aici.
 
 In schimb, pentru umplutura, am amestecat 250 grame de mascarpone la temperature camerei cu 70 ml de sirop de vata de zahar( daca nu gasiti asa ceva, puteti folosi alt sirop, ce gasiti sau ce va place)

Dupa ce se racesc cochiliile, le umplem cu crema de mascarpone.
Si apoi,stiti regula: la rece cu ele! Sunt mult mai bune a doua zi!

 



 
 
 
 

2 comentarii: