Noua ne place mult, se face foarte usor si merge si calda,si rece,si prima zi,si a doua,daca mai apuca..:)
Nu as putea sa va dau gramajul exact al ingredientelor,pentru ca fiecare pune dupa gust,dupa cat are prin casa..etc:) Un sfat,totusi:muuult cascaval! Fiti generosi! ;)
Sos salsa:
-2 rosii
-1/2 ceapa
-1 ardei
Se spala si se curata legumele si se pun
impreuna in mixer(blender) pana ce amestecul e omogen. Se pune salsa pe foc
mediu, se sareaza, se pipereaza, si se scade pe foc pana la consistenta dorita.
Asta inseamna ca ar trebui sa arate mai mult ca o pasta decat ca o supa crema.
Amestecam des si cand arata ca o zacusca :P oprim focul.
Luam o lipie de tortilla si o asezam comod. Presaram in cel mai generos mod posibil niste cascaval ras peste ea. Taiem niste carnita de pui marunt.Eu am folosit un gratar de pui,dar puteti pune pui rotisat, pulpe la cuptor..orice gasiti la indemana.
Punem cateva linguri de sos salsa peste ele
Lasam cateva minute pe fiecare parte,pana se topeste cascavalul, taiem si ii multumim Domnului pentru ideile geniale pe care le da unora de compun retete din astea, sa ne putem si noi bucura de ele!Pofta excelenta va doresc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu