Bagels, pentru cine nu a facut cunostinta inca, sunt niste covrigi din aluat fiert in prealabil, apoi bagat la cuptor, si care se pot gasi simpli, cu susan, cu multicereale..in mai multe variante. Ei pot fi consumati dupa pofta si imaginatia fiecaruia, cu diverse creme sarate sau dulci, cu carne, salate...Eu am ales varianta de baza :)) cu somon afumat si crema de branza, o varianta pe cat de simpla pe atat de gustoasa.
Spuneam ca toata treaba asta e practic un sandvis in covrig:), si ca sa ne bucuram de el amestecam 200 de grame de crema de branza la temperatura ambianta cu o mana de arpagic tocat(chives sau ciboulette-aviz lui Nicusor de la Masterchef care nu gasea cibuletii pe nicaieri ;) )
Incalzim putin covrigutii la cuptor si ii taiem in doua, apoi ungem o jumatate cu vreo doua linguri de crema de branza
si punem cateva fasiute de somon afumat
Ii asezam cealalta jumatate deasupra si gata! Sandvisul nostru sofisticat e gata!:) Pofta buna va doresc!
Si de unde zici ca ai luat bagles?
RăspundețiȘtergereMagazinul de care vorbeam este in Waterloo, in Belgia. Se numeste Stonemanor. In Romania bagels se gasesc mai la toate supermarketurile.
RăspundețiȘtergereMagazinul de care vorbeam este in Waterloo, in Belgia, se numește Stonemanor. In Romania bagels se gasesc mai la toate supermarketurile.
RăspundețiȘtergere