marți, 6 noiembrie 2012

Guacamole

Sosul asta e delicios si incredibil de usor de facut. Merge ca aperitiv,servit inainte de masa,ori pur si simplu ca gustare,in fata televizorului,alaturi de o bere.:)
This sauce is delicious and incredibly easy to make.It goes well as appetizer ,before meal,or served as a snack,in front of tv, accompanied by a beer.:)


Ingrediente:
2 fructe avocado coapte
1 rosie
1 ceapa mica
1 lingura suc lamaie(eu am folosit 2)
2 fire patrunjel
Sare,piper

Ingredients:
2 very ripe avocados
1 tomato
1 small onion
1 tablespoon lemon juice (I used 2)
2 springs parsley
Salt, pepper



Decojim rosia si o curatam de samburi.Rosia se decojeste foarte usor daca o tinem  2-3 minute in apa foarte fierbinte. Taiem apoi rosia in bucatele mici. Curatam avocado. Curatam ceapa si o taiem bucati.
Skin and de-seed the tomato. The tomato can be easily de-seeded if we keep it in hot water for 2-3 minutes. Cut the tomato into chunks. Remove the peel and stones from the avocados. Peel the onion and cut into chunks.

Punem ceapa,rosia,sucul de lamaie, patrunjelul(taiat marunt),sare,piper si avocado in mixer(paletele de metal) si mixam un minut,doua,pana se omogenizeaza.
Place the onion, tomato, lemon juice, parsley, salt, pepper and the flesh of the 2 avocados in the bowl (metal blades) and mix for 1 or 2 minutes until it is homogeneous.




Servim cu chipsuri de tortilla,nachos,crackers sau ce avem la indemana. Sa-aveti pofta,zic !
We serve with tortilla chips, nachos, crackers or whatever comes to hand.Enjoy!


2 comentarii:

  1. Stai asa! E prima oara cand vad avocado atat de inchise la culoare. Pe-aci, pe la noi, prin magazine, sunt cel mult verde-inchis. Nu foarte, foarte inchis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu! Aici asa sunt,dar nu difera la gust. Deci poti sa faci linistita,tot bun iese!:)

    RăspundețiȘtergere