Ingrediente:
-150 grame unt
-1 ceapa mare, taiata solzisori
-500 grame carne tocata
-sare si piper dupa gust
-8 felii cascaval Cheddar sau Swiss
-8 felii paine de secara
Topim doua linguri de unt intr-o tigaie si calim
ceapa aproximativ 20 de minute pe foc
mediu, pana devine aurie si moale.
Amestecam intr-un bol carnea tocata cu
sare,piper, sos Worcestershire daca dorim si formam patru hamburgeri.
Intr-o alta tigaie topim 2 linguri de unt
la foc mediu si prajim hamburgerii pe ambele parti pana sunt gata.
Ansamblam toata nebunia astfel : o
felie de paine, una de cascaval, hamurger, un sfert din ceapa aurie, alta felie
de cascaval si a doua felie de paine. Intr-o tigaie curata topim ultimile doua
linguri de unt la foc mediu si prajim sandwichul pe ambele parti pana se
topeste cascavalul . Nom.Nom nom.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu